Oldal kiválasztása

RÓLAM

Kárpáti Lily spirituális tanácsadó vagyok lassan 29.éve. A hivatásomból adódóan sok emberrel találkoztam, sok sorsot láttam, sokat tapasztaltam, sokat tapasztalok,sokat tanultam és tanulok minden nap.

Az írás gyerekkorom óta tésze az életemnek, ahogyan a spiritualitás is. Azt gondolom, ha leírjuk a fájdalmakat a lélek is megnyugszik és könnyebb lesz sok minden.

A Beléd Haltam című novella két olyan emberről szól akik pszichésen összeomlottak a sok lelki teher alatt és ennek következményeként a Pszichiátriára kerültek, ahol találkoznak egymással. A férfi és a nő is függőségben szenved. Teofil heroin és  egyéb drogok rabja, Léna az ismert fotós alkalmi ivó , önbizalomhiányos és párkapcsolat függő. A novella a két lelkileg sérült ember kapcsolatát, viszonyát, küzdelmeit, az ok – okozati összefüggéseket mutatja be.

Fogadjátok szeretettel,
Lily

Writing has been part of my life since I was a little child, just like spirituality.

I believe that if we write down our pains, our soul can find relief and everything becomes easier.

My short story, Died in you is about two people who faltered mentally under their psychological weight on them, and ended up in a psychiatric ward, which is the place of their first meeting.

Woman and man are both addicts. Theophilius is a junkie, a prisoner of heroin and other kind of drugs. Lena, the celebrity photographer suffers from low self-esteem, drinks occasionally and is co-dependent. The short story explores their relationship, their struggles and the affair of two psychologically damaged persons, and showcases the reasons and the consequences in their developing relationship.